Bugun...



İNEGÖL AVM’DE EYLÜL AYI RENKLİ AKTİVİTELERLE DOLU

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Eylül ayında her yaştan ziyaretçisine keyifli anlar yaşatacak bir dizi etkinlik sunuyor. Aileler ve çocuklar, okula dönüş alışverişi yaparken birçok eğlenceli aktivitenin de tadını çıkaracak.


Tarih: 04-09-2024 08:14

İNEGÖL AVM’DE EYLÜL AYI RENKLİ AKTİVİTELERLE DOLU

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Eylül ayında her yaştan ziyaretçisine keyifli anlar yaşatacak bir dizi etkinlik sunuyor. Aileler ve çocuklar, okula dönüş alışverişi yaparken birçok eğlenceli aktivitenin de tadını çıkaracak.    

 

Fiba CP’nin yatırımcısı ve yöneticisi olduğu, çocukları ve aileleri her ay yeni etkinlik ve kampanyalarla buluşturan İnegöl AVM; Eylül ayını da dopdolu etkinliklerle geçiriyor. Bu sene de okula dönüş alışverişinin tek adresi olan İnegöl AVM’de birçok marka düzenlediği kampanyalarla avantajlı fırsatlar sunuyor. Her yaş grubuna hitap eden etkinliklerle aileler ve çocuklar hem eğlenceli vakit geçirecek hem de doyasıya alışveriş yapacak. 

 

Kaptan Pengu ve Arkadaşları Gösterisi

6-7-8 Eylül 2024 tarihlerinde Kaptan Pengu ve Arkadaşları, İnegöl AVM ziyaretçileriyle buluşacak. Her gün 17.00, 19.00 ve 21.00 saatlerinde gerçekleşecek bu eğlenceli gösteride çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak.

 

Maker Atölyeleri

Teknoloji ve yaratıcılığı buluşturan Maker Atölyeleri, 14-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. 16.00-19.00 saatleri arasında yapılacak atölyelerde, çocuklar çeşitli projelerle hem öğrenip hem de eğlenecekler.

 

Atölye takvimi:

14 Eylül: ReBot-Ressam Robot

15 Eylül: Led Wheel

21 Eylül: Hobit Ev Gece Lambası

22 Eylül: Teleferik Yapımı

28 Eylül: Yüzük Oyunu – Vızzırr

29 Eylül: Mancınık Katapult Atölyesi

 

Canlı Müzik Dinletisi

15 Eylül 2024’te, İnegöl AVM’de ziyaretçilere müzik ziyafeti sunulacak. Saat 17.00 ve 19.00’da iki seans halinde gerçekleşecek canlı müzik dinletisi, müzik severlere keyifli anlar yaşatacak.

 

Eylül ayı boyunca İnegöl AVM'de gerçekleşecek olan bu etkinlikler, ziyaretçilere keyifli ve unutulmaz anlar yaşatacak.




Kaynak: HALKIN GAZETESİ

Editör: DOĞAN ERTAN

Bu haber 71 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI