Clicky
Bugun...



ÜRETEREK BÜYÜYECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Orhan Sarıbal, beyaz et ihracatının yasaklanmasına yönelik basın açıklaması düzenledi.


Tarih: 04-05-2024 13:28

ÜRETEREK BÜYÜYECEĞİZ

Ticaret Bakanlığı'nın verdiği karara göre bütün ve parça dahil olmak üzere, tavuk eti ihracatının 1 Mayıs - 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılacak.Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Orhan Sarıbal, beyaz et ihracatının yasaklanmasına yönelik basın açıklamasını CHP Bursa İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdi.

"ÜRETEREK BÜYÜYECEĞİZ"

CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş konuşmasında üretmek zorunda olduklarını dile getirerek, "Sıkıntıları dile getireceğiz. Diliyoruz bir an önce bu yanlış ekonomik politikalarından vazgeçerler. Üreterek büyüyeceğiz. Üretim ekonomisinin bu ülkeyi kalkındıracağı ve halkın refah düzeyini yükselteceğini biliyoruz. O yüzden yanlış politikaların tekrar yeniden gözden geçirip ve bu topraklarda artık üretimin olması gerektiğine inanıyoruz Ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ekonomi politikası da tamamen üretim üzerindedir" dedi.




Kaynak: HALKIN GAZETESİ

Editör: DOĞAN ERTAN

Bu haber 194 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI