Bugun...



YILDIRIMA KADIN ELİ DEĞECEK

Buket Altay, 10 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan CHP Yıldırım Gençlik Kolları Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.Altay adaylık açıklamasını şu sözlerle yaptı:


Tarih: 30-07-2024 17:23

YILDIRIMA KADIN ELİ DEĞECEK

Buket Altay, 10 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan CHP Yıldırım Gençlik Kolları Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
Altay adaylık açıklamasını şu sözlerle yaptı:

''Değerli Yol Arkadaşlarım, Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz Tarihi dönemeçlerinden birini yaşıyor. Hırsızlığın, yolsuzluğun ayyuka çıktığı, toplumsal muhalefetin susturulmak istendiği, farklı düşünen herkesin zindanlara atıldığı bu tarihi dönemeçte gençler olarak hepimize görevler düşüyor.
Bu sorumlulukların en büyüğü korkmamak yılmamak ve sinmemek. 
Arkadaşlarımız  Sokaklarda faşizme meydan okurken can verdi  Berkin’i, Abdullah’ı, Ali İsmail’i, Ethem’i, Mehmet’i, Hasan Ferit’i, Medeni’yi, Ahmet’i daha özgür daha demokratik bir ülke için kaybettik. Sokaklarda özgürlük istedi diye yargılanan yüzlerce genç ve daha fazlası
Gezi’de, Suruç’ta, Ankara’da ölenlerdik biz. 
Barış isteyen, özgürlük isteyen bunun için can verenlerdik. Bugün bu faşizmden tek bir çıkış yolu var; daha güçlü, daha Örgütü mücadele. Bunun için sokağı bilen, devrimci demokrat düşünen, örgütlü bir gençliğe ihtiyaç var. 
Faşizmin sokaklarında kol gezdiği güzel ülkemizde barışı, demokrasiyi, özgürlüğü bu topraklarda yeniden diriltmek için, genç Yıldırımı devrimci gençlerle yönetmek için 10.08.2024 tarihinde yapılacak olan CHP Yıldırım Gençlik kolları Başkanlığı’na adayım.
El ele, omuz omuza yeni bir mücadeleyi filizlendireceğiz. 
Ya hep beraber Ya hiçbirimiz!




Kaynak: HALKIN GAZETESİ

Editör: DOĞAN ERTAN

Bu haber 217 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI